Loading...

Just do it!

Sertai saya, Irfan Khairi, di Program Intensif Perniagaan Internet dan Startegi Media Sosial. Program separuh masa 6 bulan+ membantu anda memulakan dan mengembangkan perniagaan Internet anda. Lawati www.OpenEducation.com.my. Tempat TERHAD dan EKSKLUSIF bermula 27hb Ogos ini! Klik di sini sekarang!

Assalamualaikum.

Saya Irfan Khairi daripada Camp Nou di Barcelona, Spain. Baru saja tamat permainan bola, dimana Barcelona berlawan dengan Celta Vigo.

lakukan-sahajaDan untuk motivasi pantas kali ini adalah untuk anda mengejar apa saja cita-cita, untuk anda mengejar apa saja impian anda. Dan salah satu impian saya adalah untuk menonton Barcelona secara live!

Alhamdulillah hari ini tercapai cita-cita saya dan best pula tu. Score dia 6-1 dimana Messi score 1, Suarez score 3 hetrik, dan Rakitic score 1 dan Neymar Jr. score 1. So, 6 – 1 juga lah Celta Vigo kena belasah.

Ramai juga yang tanya siapalah mentor Irfan Khairi? Sebenarnyakan mentor saya adalah tiga orang tadi tu. Iaitu Messi, Suarez dan Neymar. Itulah mentor-mentor saya. Dan apa saja impian anda, apa saja cita-cita anda, bak kata Logo Nike, Just do it! Mana tahu ada rezeki anda akan capai cita-cita anda. Seperti mana saya mencapai cita-cita dan impian saya, Alhamdulillah!

Kita berjumpa lagi. Assalamualaikum.